Secretele Lui

secretele lui
 
”Nu există secrete pe care timpul să nu le dezvăluie”.
Jean Racine

Bărbații au și ei secretele lor. Dar e bine să le știm și noi! Ce îl atrage, ce îl încântă, ce îl face să se simtă bărbat. E bine să știi să atingi „punctele sensibile” ale trupului și ale sufletului său. Atingerile tale cunoscătoare îl vor deschide și il vor face să te iubească etern.

 

IUBITUL TANTRIC – partea 1

Vă oferim începând cu această primă parte o serie de articole care se adresează în special bărbaților care vor să iubească Femeia, să o facă fericită, și să se transforme în cea mai bună versiune a lor înșiși în acest proces. 

Citeşte mai departe...

Plante care amplifică masculinitatea

Plante care amplifică masculinitatea

Folosirea înţeleaptă a anumitor plante poate fi de un real ajutor celor care doresc să-şi cunoască mai bine propria natură masculină și sexualitatea şi să-şi angreneze această putere tainică.

Citeşte mai departe...

afrodiziace

Afrodiziace pentru bărbați (II)

Imaginea trupului nud al unei femei frumoase și armonioase este un afrodiziac masculin binecunoscut.

Citeşte mai departe...

afrodisiace barbati

Afrodiziace pentru bărbați (I)

Există o gamă foarte largă de afrodiziace naturale care au reputația de a induce o pasiune arzătoare înălțând sexualitatea la rang de artă.

Citeşte mai departe...

ABC pentru amorul tantric

În timpul actului erotic cu iubire, transfigurare și continență sexuală o mare parte a efortului revine bărbatului. Vrei să fii stăpân pe clocotul sexualităţii tale? Există metode simple și eficiente…

Citeşte mai departe...

Disfuncția erectilă și abordarea ei în cuplu

Disfuncția erectilă este o problemă comună care afectează cel puţin unul din zece bărbaţi. În mod regretabil, numai 10% dintre cei afectaţi primesc tratament. În medie 60% dintre bărbaţi se pot confrunta ...

Citeşte mai departe...

Descifrează secretul bărbatului adevărat (II)

După ce ai reușit să conștientizezi impulsul erotic și cum anume te influențează, e important să te obișnuiești să controlezi energia sexuală, să devină un instrument de care să te folosești și care să nu te folosească el pe tine.

Citeşte mai departe...

Descifrează secretul bărbatului adevarat (I)

Fiecare bărbat visează în taină să devină bărbatul ideal. Pentru că acesta este apreciat şi căutat de femei, sigur pe sine, capabil să trăiască viaţa fericit. Ceilalţi îl respectă, iar când vorbeşte, cuvintele sale contează pentru ei.

Citeşte mai departe...

Continenţa masculină - o nouă abordare

Funcţiile amoroasă şi de reproducere, care sunt îndeplinite de organele sexuale, sunt distincte una de cealată şi pot fi separate şi practic. În planul concret al trăirii, aceste două funcţii sunt resimţite sub forma orgasmului (funcţia amoroasă) şi a ejaculării (funcţia reproducătoare).

Citeşte mai departe...