Amplifică-ți apetitul sexual

amplifica-ti apetitul sexualMintea este cel mai puternic afrodiziac
Pentru cei care nu au resursele interioare activate la maximum, pentru cei care le au şi vor să atingă rafinamentul ultim al senzaţiilor sunt o mulţime de plante, legume şi fructe care abia aşteaptă să le aţâţe dorinţa.

Puterea ginsengului  
Glorificat că plantă care dăruieşte fără discriminare de vârstă vitalitatea şi vigoarea unui taur, ginseng-ul are o istorie de peste 5000 de ani şi faima că asigură orgasme puternice. Prin haremuri se şoptea că în nopţile când împăratul lua mai mult ginseng se auzeau cam zece soţioare suspinând de plăcere.

Oricum, ştiinţa orientală îi confirmă efectele afrodiziace ieşite din comun, harul de vitalizator şi amplificator al virilităţii. Măreşte acuitatea senzorială şi are un efect rapid.
Poate fi consumat separat (0, 5 – 1 g de pulbere sub limbă, de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de a te abandona în braţele iubitului), dar poţi să-l prepari şi ca ceai. Împreună cu alte plante afodiziace se poate prepara un macerat.  Ai nevoie de 25 g de rădăcină uscată şi măcinată la care adaugi 10 g de scorţişoară pulbere, nucşoară verde, 9 boabe de piper negru, 2-3 cuişoare şi puţin şofran. Se lasă la macerat trei zile în 250 ml de alcool de 60 de grade. La final se adaugă cele 25 g de ginseng şi o linguriţă de miere. Ia câte trei linguriţe pe zi, cu jumătate de oră înainte de a mânca sau de a face dragoste cu iubire,transfigurare şi continenţa amoroasă. Sigur, e grozav să îi oferi şi iubitului acelaşi tratament. Aşa-i că ochii strălucesc mai puternic şi sunteţi atraşi magnetic unul de celălalt?


Focul ghimbirului   
Dar ghimbir ai gustat vreodată? Atunci te-ai convins că poate topi şi calota polară (atenţie însă, cu încălzirea globală!), darămite un fermoar… îngheţat. Te-ai convins că un ceai de ghimbir îţi toarnă foc în vene. Iar două linguri de miere lichidă, amestecate cu 2-3 g de ghimbir te pun realmente pe jeratic. Ia-le cu 15-30 de minute înaintea jocului erotic şi va fi minunat, căci ghimbirul şi-a câştigat faimă de Viagra vegetală.


Afrodiziace delicioase
Îmmm, scorţişoara face deliciul prăjiturilor, dar şi al amorului. Cea mai eficientă întrebuinţare este în combinaţie cu alte afrodiziace, drept suport; mierea, gălbenuşul de ou, sucurile şi siropurile de pin, brad sau ţelină.
Arabii şi grecii antici foloseau şi şofranul ca afrodiziac şi îl adorau ca pe o plantă magică. Cine consumă şofran şapte zile la rând, timp în care evocă neîncetat, cu intensitate, imaginea celui iubit, devine irezistibil. Testează şi vei vedea!
Apa roşie de leac, preparată din frunze şi flori de busuioc lăsate 6 ore la macerat într-un litru de apă are puteri miraculoase. Când bei de trei ori pe zi câte o cană, la intervale egale de timp intensifică apetitul erotic şi conferă o mare capacitate de control a energiilor sexuale.

 

Alimente afrodiziace
Morcovii sunt şi ei un afrodiziac de nădejde. O reţetă arabă renumită recomandă să fierbi o jumătate de kilogram într-un litru de lapte. Consumat apoi cu regularitate, timp de o săptămână, câte o cană de trei ori pe zi, îmbunătăţeşte vigoarea şi apetitul sexual.
Deşi nu are o faimă bună printre adoratorii parfumurilor, usturoiul este un stimulent erotic excepţional, mai ales amestecat cu coriandru şi vin alb.

 

Miracolul ciocolatei  
Cât despre ciocolată! Numai cuvinte de laudă. Nu e plantă, ce-i drept, nu e fruct şi nici legumă. Dar pentru prepararea ei se foloseşte coaja arborelui de cacao. Despre Montezuma se spune că bea cincizeci de căni de ciocolată caldă ca să îşi fericească haremul cu 600 de iubite. Cât e legendă şi cât adevăr? Nu ştim încă, dar studiile actuale arată că ciocolata stimulează secreţia de endorfine, imaginaţia, dorinţa şi vitalitatea erotică. Aşa că după ce o mănânci îţi vine să-l săruţi din cap până în picioare pe cel pe care îl iubeşti.

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn