Merităm extazul!

meritam extazulPentru această frumoasă ”nebunie” am fost create!
Impregnaţi-vă de senzualitate, de feminitate, mândriţi-vă cu trupul vostru, cu erotismul acestuia... fiţi gata să luaţi în primire toate comorile şi încântările propriei voastre senzualităţi!

 

Trupul în care trăim este un dar, o splendidă minune
Este capabil să se lase străbătut de fluvii nesfârşite de iubire, de dăruire, de frenetica și înălţătoarea pasiune.

Mintea umană este capabilă a se minuna zile în şir în faţa unui zâmbet, să explodeze sub înfiorarea unei atingeri, să descopere mii de mistere într-o singură privire a celui iubit, să înfrumuseţeze şi să sfinţească orice spaţiu, îngenunchind îndrăgostită în lăcaşul inimii.

Plăcerea şi deschiderea pe care le simţim în timp ce facem dragoste au o strânsă conexiune cu bucuria, curiozitatea, flexibilitatea şi iubirea cu care ne trăim viaţa. Poetul persan Rumi rezuma aceasta în câteva cuvinte înţelepte: "Felul în care faci dragoste este felul în care Dumnezeu îţi va răspunde şi modul în care Viaţa se va purta cu tine."

Umple-ţi deci viaţa cu încântare, cu intensitate, cu iubire, vibrează în ritmul tumultuos al inimii, lasă întregul Univers, cu miliardele sale de stele să te străbată atunci când faci dragoste!...

Topeşte-te în iubire, ca mierea în lapte...

 

Iubirea îţi va arăta drumul spre ea însăşi.

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn