Cum deveniți suflete pereche

cum sa deveniti suflete perecheInimile vi se contopesc într-o singură inimă care trăieşte şi respiră, dăruieşte dragoste şi compasiune, vibrează de entuziasm.


Tantra ne asigură că abia atunci când acceptăm fericirea drept reală, nu imaginară, o obţinem cu adevărat
 
Dar pentru a trăi cu toată fiinţa această stare ai nevoie să-ţi recunoşti natura spirituală adevărată şi să percepi energia divină care hrăneşte dragostea necondiţionată.

Înainte de a începe, relaxează-te interior şi acceptă-ţi profund iubitul/iubita - în loc să-i analizezi şi să-i critici felul de a fi. Deschide-ţi sufletul pentru a primi îmbrăţişarea dragostei. Iubirea este un vehicul perfect care te poartă în călătoria ta prin viaţă, spre creştere spirituală.

Acest exerciţiu este un bun preludiu, deoarece în Tantra contactul erotic este văzut ca întâlnire a energiilor, întrepătrundere atât a corpurilor subtile, cât şi a celor fizice. Pentru a-ţi deschide structurile invizibile în faţa iubitului/iubitei, vă îmbrăţişaţi unul pe altul într-un câmp energetic armonios.
Perechea ta este mai mult decât omul pe care îl cunoşti din viaţa de zi cu zi, este un aspect al existenţei universale pe care misticii îl numesc Cel iubit.

 

Practicanţii Tantra cred că extazul dragostei e dreptul nostru dobândit prin naştere şi ne exprimă adevărata esenţă
Prin iubire poţi descoperi dimensiunea angelică a propriei fiinţe. Inima de înger care bate în pieptul tău este deschisă, generoasă şi iertătoare. Toate tehnicile tantrice sunt modalităţi de reamintire a naturii noastre autentice şi ne permit să experimentăm niveluri din ce în ce mai profunde de existenţă.


Preludiu tantric 
Sunteţi faţă în faţă, aşezaţi pe perne, cu picioarele încrucişate. Vă priviţi în ochi şi permiteţi respiraţiilor voastre să adopte un ritm egal, uşor. Inspiră pe nas şi condu suflul pe coloana vertebrală, până la baza ei, în centrul energetic al vitalităţii, numit de indieni Muladhara chakra.

Lasă aerul să iasă cu fiecare expiraţie, şuierând fin. Suflul fiecărei expiraţii se ridică în formă de boltă, în spatele tău, peste umeri, ca nişte aripi care cresc. Imaginează-ţi că fiecare expiraţie a ta formează o jumătate dintr-o inimă. Respiraţiile voastre contopite reprezintă cele două jumătăţi ale unei singure inimi care trăieşte, respiră şi bate.

 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn