Pentru Ea

secrete pentru ea
 
„Uneori mi se pare ca nu ești femeie, ci lumina care cade pe flori.”
Virginia Woolf

Sunt multe lucruri pe care le știi deja despre cum să fii cu adevărat femeie. Sunt și multe pe care le vei descoperi împreună cu noi. A fi femeie este o artă care se învață cu multă atenție și cu sufletul deschis. Rămâi deschisă spre a afla care este rolul tău, ce ține de tine ca femeie pentru a fi fericită și pentru a avea relații fericite și împlinitoare.

 

 

Fii realistă în relația ta

În momentele în care avem diferențe de opinie cu cineva suntem puse în situația de a alege între a ceda, a ne impune sau a ajunge la un consens armonios. Ființele realiste și mature emoțional au cele mai mari șanse de a ajunge la un consens și de a păstra armonia într-o relație...

Citeşte mai departe...

cum sa atragem ce dorim

Cum să atragem ce ne dorim

Suntem ca un instrument telegrafic. Ce fel de mesaje   transmitem către cei din jurul nostru clipă de clipă? Suntem noi deja o personalitate pozitivă pentru ca să atragem o altă personalitate pozitivă?

Citeşte mai departe...

celebrati deosebirile

Voi celebrați deosebirile

Alege să iubeşti deosebirile dintre voi. Asimilează-le în inima ta cu iubire şi aşa te vei dezvolta personal şi vei merge pe drumul transformării continue.

Citeşte mai departe...

De ce bărbaţii sunt atât de atrași de femei fascinante

De ce bărbaţii sunt atât de atrași de femei fascinante

Ai observat că unele femei nu duc niciodată lipsă de admiratori și că pot să atragă toate privirile bărbaţilor indiferent cum sunt îmbrăcate?

Citeşte mai departe...

Test - Cărui gen de tandreţe îi aparţii?

Tandrețea ne mângâie sufletele, ne face mai frumoase, mai calde, mai apropiate de sufletele noastre. Pentru a afla ce gen de tandrețe te caracterizează, răspunde la următoarele 12 întrebări...

Citeşte mai departe...

Iubirea - miracolul de fiecare zi

Iubirea între două fiinţe umane, între un bărbat şi o femeie, reflectă, de fapt, o taină universală: atracţia şi fuziunea nesfârşită a două principii polar opuse, supremul masculin şi misterul feminin, YANG și YIN...

Citeşte mai departe...

Ghid pentru femeile îndrăgostite

Atunci când „nu mai merge” relația de cuplu considerăm că e întotdeauna vina celuilalt pentru că nu ne iubeşte îndeajuns, pentru că nu ne-a îndeplinit aşteptările. Dar iubirea chiar aşteaptă ceva în schimb?

Citeşte mai departe...

Sărută-mă acum

Dacă s-ar pune ordine în gesturile prin care îţi exprimi sentimentele faţă de o persoană, sărutul n-ar intra chiar pe primul loc.  Mai întâi îl priveşti şi îi zâmbeşti, apoi dai mâna cu el când faceţi cunoştinţă.

Citeşte mai departe...

Vrei un cuplu fericit?Iubește-te întâi pe tine însăți

Bucură-te de prezenţa iubitului tău, fără teama de a-l pierde, fără teama de a suferi. Gândeşte-te că nimeni nu poate să-ţi facă rău. Ai întreaga responsabilitate a gândurilor, emoţiilor, sentimentelor, intenţiilor tale.

Citeşte mai departe...