Pentru El

secrete pentru el
 
„Din dragoste pentru femeie s-a nascut tot ce e mai frumos pe lume.”
Maxim Gorky

Dacă femeia vine de pe Venus, bărbatul vine de pe Marte. Bărbatul este axul, conștiința, direcția. El este activ, solar, dinamic și vertical. Doar atunci când își descoperă propria putere interioară și când își controlează propriile energiile poate să obțină tot ceea ce vrea, gandește și este divin integrat.

 

 

cuplu

10 moduri în care să îi arăți că o iubești  (II)

Dacă ești genul foarte ocupat, întreabă-te dacă merită să lași atât de puțin timp din viața ta disponibil pentru femeia pe care o iubești și pentru relația voastră de cuplu. Viața trece repede.

Citeşte mai departe...

cuplu

10 moduri în care să îi arăți că o iubești  (I)

Daca ești în pană de idei și nu știi cum să-i arăți ce simți pentru ea, iată în continuare 10 moduri în care îți poți arăta iubirea.

Citeşte mai departe...

preludiul preludiului

Preludiul preludiului...

 Tot ceea ce se petrece între  cei doi iubiți în timpul dintre fiecare două fuziuni amoroase reprezintă un adevărat preludiu al preludiului și are o importanță majoră pentru împlinirea erotic-afectivă în cuplu.

Citeşte mai departe...

confesiuni in asternut

Confesiuni în așternut

Stilul «iepuraş» al bărbatului nu acoperă nici pe departe plaja de dorinţe şi aspiraţii a cuplului, mai ales că nici nu prea este un stil. Aduce mai degrabă a goană ameţitoare spre “Marele Sfârşit”.

Citeşte mai departe...