MENOPAUZA - O abordare înţeleaptă, o nouă provocare, un nou început de drum

 

MENOPAUZĂ - O abordare înţeleaptă, o nouă provocare, un nou început de drumDragă Femeie Centrul naturist de sănătate STEAUA DIVINĂ te invită la workshop.


Poate că tu crezi că mai e o veşnicie până la vârsta la care se declanşează menopauza!!!

Tu poate crezi că pe tine nu te va atinge această schimbare dramatică!!!
Sau poate nici nu te gândeşti la asta!
Şi totuși acest moment va veni! Depinde de tine cât de târziu. Depinde de tine dacă va fi însoțit sau nu de cortegiul de efecte devastatoare pentru trup şi suflet, pe care l-au cunoscut atâtea femei înaintea ta!

Vino la acest workshop! Ceea ce afli şi aplici în acest workshop azi, îţi poate asigura „imunitatea” faţă de neplăcerile de mâine ale menopauzei. Te învață să eviţi aceste probleme care îţi pot afecta sănătatea, sexualitatea, echilibrul emoţional, respectul de sine şi relaţiile.

Subiectul merită atenţia ta azi.  Ai nevoie de informaţiile pe care majoritatea femeilor nu le cunosc, pentru ca să nu trăieşti calvarul pe care îl trăiesc majoritatea femeilor. Şi aceste informații nu le găseşti pe internet.

Medicina clasică tratează menopauza cu ajutorul terapiei de substituţie hormonală. Ce înseamnă asta? Substanțe chimice!!! Acetatul de medoxiprogesteron are un efect puternic negativ şi imprevizibil asupra organismului femeii. Eşti pregătită să îţi asumi acest risc sau preferi calea perfect naturală a remediilor medicinale?! Tu alegi!

Trebuie de asemenea să știi că analizele hormonale din sânge, analizele clasice, nu sunt perfect edificatoare. Cercetările au dovedit faptul că analizele care testează cu acurateţe nivelul hormonilor biodisponibili testuturilor sunt cele din salivă. Vezi mai mult detalii despre acest tip de analiză în articolul „Testele hormonale din salivă – evaluarea cea mai corectă a nivelului hormonal”, de dr Munire Ibram.

 

Eşti în preajma vârstei de 45 de ani, când se instalează de obicei menopauza?
Atunci ai şi mai multe motive să afli acum metodele prin care poţi să dezamorsezi această „bombă", care poate fi menopauza.

Dacă ai intrat deja la menopauză, workshop-ul acesta este un training intensiv care îţi oferă un program holistic unicat – nu pentru supravieţuire la minimă rezistenţă, ci pentru a-ţi regăsi înflorirea fizică şi emoţională precum şi bucuria de a continua să fii creativă în noua etapă de viata în care ai intrat.

Împreună cu echipa de medici care au acumulat preţioase studii în fitoterapie,apiterapie, ayurveda, aromaterapie, dietoterapie şi acupuctură vei descoperi:

 

MENOPAUZA - O abordare înţeleaptă, o nouă provocare, un nou început de drum•  metodele neinvazive şi naturale de echilibrare hormonală la menopauză, de tratare şi vindecare a celor peste 35 de simptome ale menopauzei: menstruaţii neregulate, bufeuri, uscăciune vaginală, tulburări emoţionale şi cognitive, modificări ale libidoului, hipertensune arterială, tulburări ale somnului, afecţiuni dermatologice, obezitate, osteoporoză etc.

•  care sunt trăsăturile psihologice feminine cele mai valoroase, care te fac unică

•  ce cicluri de existenţă traversezi

•  tot ce-ţi foloseşte să ştii despre stadiile menopauzei (premenopauză, perimenopauză, menopauză, postmenopauză), care sunt dezavantajele şi riscurile fiecărei etape şi care sunt cele 12 tipuri de menopauză


•  de ce, chiar dacă pentru multe femei menopauza este o problemă fiziologică şi psihologică, tu poţi să te decondiţionezi şi să ieşi de sub influenţa fluctuaţiilor hormonale
cum poţi să-ţi amplifici puterea de atracţie, să-ţi păstrezi libidoul, senzualitatea şi să ai o viaţa sexuală împlinită chiar şi după 45 de ani

•  terapii holistice pentru regenerare şi armonizare

•  cum poţi transforma criza majoră a menopauzei în cea mai mare şansă de creştere şi transformare de la adolescenţă încoace.

Dragă Femeie,
Alege să fii înțeleaptă, puternică și unică prin cunoaștere! Dă-ţi șansa să fii tânără până la capăt !Workshopul este susținut de:
Dr. Munire Ibram
Medic cu competență în apifitoterapie, ayurveda,specialist medicina muncii.

Dr. Violeta Pârvu
Medic cu competență în apifitoterapie, ayurveda, specialist medicina de familie.

Dr. Andreea Dragomirescu 
Medic cu competență în apifitoterapie, ayurveda, specialist medicina de familie.

Evenimentul se va desfăşura  în perioada:
12-13 decembrie 2015

Locația:
București, Bulevardul Magheru, nr. 29

Programul:
Sâmbătă 12 decembrie, orele 11-18
Duminică 13 decembrie, orele  15-18

Costul:
Participarea la acest eveniment costă 450 lei.
Invitațiile achitate până pe 4 decembrie beneficiază de reducere de 10 %.
Până pe 4 decembrie, pentru fiecare persoană înscrisă suplimentar, primești reducere de 25 %.
Persoanele care înscriu până pe 4 decembrie încă 4 solicitări beneficiază de gratuitate.
Locurile sunt limitate.


Pentru rezervări și detalii organizatorice vă rugăm să ne contactați la telefon:
0723489556
0726206397

 

Testimonial
„Întotdeauna am fost o femeie plină de vitalitate, sănătoasă, nu m-am gândit niciodată că ar putea fi altfel. De aproximativ 3 ani, gradat au început să apară primele simptome neplăcute, care au devenit în timp din ce în ce mai supărătoare, ca de exemplu: constipaţia, diminuarea memoriei de scurtă durată, stări de devitalizare grave, somnolenţă, menstruaţie neregulată, dureri pre/post menstruale puternice şi de lungă durată, probleme de digestie, meteorism abdominal, uscăciunea tenului, inflamaţii/infecţii genitale recidivante, acnee, dureri articulare, iritabilitate, tristeţe, lipsa poftei de viaţă, depresie. Nu m-am gândit că aceste simptome/afecţiuni pot fi asociate perioadei de premenopauză, mă gândeam că sunt prea tânără pentru aşa ceva, la 42-43 de ani. După 2 ani am făcut analizele hormonale care au confirmat totuşi intrarea mea în perioada de premenopauză.

La workshop am găsit răspuns la toate întrebările mele legate de aceste simptome/afecţiuni, am înţeles ce efort imens depune întreaga mea fiinţă, tot corpul meu să facă faţă fluctuaţiilor hormonale survenite. Simt o uşurare sufletească foarte mare, o stare de relaxare, că există multiple soluţii naturale de a mă echilibra, atât fizic cât şi emoţional şi am auzit relatări despre femei care punând în practică ce au învăţat au obţinut rezultate chiar excepţionale.   
Prin intermediul acestui workshop am ajuns să mă cunosc mai bine, mai profund, să-mi descopăr propria feminitate.

Privesc într-un mod profund transfigurator la toate femeile din jurul meu, cunoscute şi necunoscute deopotrivă, şi observ distinct enegia creatoare care se manifestă în şi prin ele.

Îmi doresc să le spun tuturor femeilor că sunt minunate, că există soluţii şi speranţe reale la orice vârstă de a îmbunătăţi considerabil calitatea vieţii, de a readuce zâmbetul pierdut pe buze, bineînţeles şi în funcţie de disponibilitatea fiecăreia de a depune eforturile necesare pentru aceasta.

Sunt foarte recunoscătoare că am avut posibilitatea să particip la acest workshop.
Mulţumesc tuturor medicilor pentru profesionalismul, blândeţea, răbdarea, căldura sufletească şi preaplinul cu care ne-au împărtăşit din experienţele lor şi ne-au redat speranţa şi bucuria de a trăi.

Vă mulţumesc din suflet.” (H. C. - Bucureşti)  


 

Recomanda acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn